Firstline med Office 365 kunskaper

Vi söker för kundsräkning en konsult enligt nedan beskrivning.

Kunden söker nu en konsult för minst 6 månader till rollen first line support Teknik. De är ett medelstort företag i Södertälje som levererar IT Tjänster åt återförsäljare av lastbilar och personbilar. I samband med våra tjänsteleveranser så supporterar vi även våra tjänster. Du kommer därför bli ansiktet utåt då du i din roll kommer möta kunderna först.

I denna roll kommer du få arbeta med First Line support. Det innebär att när våra kunder upplever störningar eller har utmaningar med våra IT produkter så finns du där för att hjälpa dem via telefon, mail och fjärrstyrningsverktyg. Skulle det vara så att du inte kan hjälpa våra kunder direkt så lägger du ett ärende vidare i vårt interna ärendehanteringssystem.

Kunden behöver nu en tekniker med ett extra stort intresse för teknikprodukter, vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med RDS, Windows miljö, Print-plattformar och andra teknik produkter. Vårt ärendehanteringssystem är, liksom våra processer baserade på ITIL, så en fördel är om du har vana av att jobba och utveckla dess processer i ett företag. Vi ser det dessutom som ett absolut krav att du har erfarenhet av att jobba med Office 365.

Utöver rollen med att jobba i First Line så kommer även du att ingå i vissa projekt, där du representerar supporten, och i vissa fall felsöka de lite med komplicerade ärendena i vår 2nd och 3rd level.

Vi tror att du lyckas bäst hos oss om du är lyhörd, pragmatisk och en i laget och vi ser fram emot att höra vilka goda egenskaper du har som kan bidra till vår arbetsplats.

Arbetsplatsen är belägen i Superfräscha, nya och moderna lokaler i Södertälje. Dina arbetstider kommer att vara 8-17

Om du är intresserad ber vi dig att skicka ditt cv och personligtbrev till cv@enzure.se

Ansvarig för rekrytering

Johan Huhtanen, 0709402620