Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter engagerade och hungriga medarbetare som vill vara med och utveckla vårt företag till nästa nivå.
Hos oss får du ett härligt gäng kollegor, schyssta förmåner och möjlighet till att utvecklas – på riktigt! 

Oavsett om du arbetar internt med våra interna leveranser eller om du är ute på längre uppdrag hos någon av våra slutkunder och hjälper dem med sina miljöer är vi måna om att du ska känna dig som hemma hos oss. Vi har flertalet träffar tillsammans där vi bland annat teambuildar, går på restaurang och åker på kickoffer runt om i världen. Vi värderar delaktighet!

Vi är inte endast måna om att ni trivs på arbetet, vi är även måna om att du ska utvecklas. Vi tror på att utveckling är något bra och att våra medarbetare inte ska uppleva att de fastnar i sin utveckling.

Inte nog med att vi är måna om att ni både känner er delaktiga, trivs på arbetet och för möjligheten till att utvecklas så har vi även schyssta förmåner så som tillgång till generöst friskvårdsbidrag, schyssta arbetsverktyg och pension samt sjukvårdsförsäkringar.

Om detta låter lockande är du välkommen att söka någon av våra tjänster eller lämna en spontan ansökan. Vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare som vill utvecklas och vara med vår resa och vision om att se till att alla företag i Sverige har tillgång till digitala verktyg!

Skicka gärna ditt CV och en kort presentation om dig själv till info@enzure.se om du är intresserad av att jobba hos oss.

Kontakta ansvarig Johan Huhtanen vid eventuella frågor

Ansvarig för rekrytering

Johan Huhtanen, 0709402620.