Webinar – Arbeta effektivare med Microsoft 365 och Teams

Microsoft 365 möjliggör både samarbete och produktivitet. Vi som Microsoft Partner kommer i detta webinar ge er några exempel  hur verktygen kan hjälpa er att arbeta effektivare och smartare. Vi kommer bland annat  igenom smarta funktioner i Teams och ge er råd om vad ni bör tänka på när ni skapar olika samarbetsytor. Vi kommer även att informera er om andra Microsoft 365 tjänster som Microsoft Forms och Microsoft Flow.

Syftet med detta webinar är att du som åhörare ska  med dig smarta tips och tricks om hur du och dina kollegor kan arbeta effektivare med hjälp av Microsoft 365 och dess ingående tjänster.  

Berörda Microsoft 365 tjänster och applikationer:
Microsoft Teams
Microsoft Forms
Microsoft Flow/Power Automate
Microsoft Bookings
FindTime
Microsoft Outlook

Webinaret är kostnadsfritt och är beräknad  45 minuter samt 15 minuter för eventuella frågor.

Praktisk information

Webbinariumet har redan ägt rum men du har möjlighet att lyssna på inspelningen.

Talare

Johan Huhtanen

Johan Huhtanen

Försäljningsansvarig, Enzure

Johan har arbetat inom IT sedan 2007 med både hårdvara och molntjänster. Han arbetar som rådgivare mot Enzures slutkunder. Johan har en MCSA certifiering från Microsoft för Office 365.

Katja Hannu

Katja Hannu

Partner Success Manager, TD Tech Data

Katja har mångårig erfarenhet av att arbeta med Microsofts produkter där hon tidigare varit anställd. I dagsläget hjälper hon partners samt kunder med att komma igång och använda de olika Microsoft 365 verktygen.